Babyjogger City mini GT plads til barnevogn i bilen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Det er ikke nødvendig at bruge 100.000,- på at skifte sin bil ud til en stationcar fordi at man venter en lille ny i familien. Det kan hurtigt blive af den opfattelse at man har brug for det med plads til en barnevogn i bilen. Babyjogger City mini GT har vi været rigtig glade for. Den her ikke været fortrudt et eneste sekund. 

Babyjogger City Mini GT kan være bag i bagagerummet i en mindre bil

Fordelen som jeg har oplevet det er at den nemt kan være bag i bilen. Vi har en Kia Rio, den kunne godt være i bagagerummet på en lidt mindre bil end vores. Der kan også købes en lift til den der kan monteres så den fungerer som barnevogn. Så den fungere fuldstændig fint på den måde at liften kan tages af, og klapvognen kan klappes fuldstændig sammen.

Yderligere fordele ved Babyjogger City Mini GT

Det smart er også at jeg kan gå med barnet ud i den ene arm og babyjoggeren i den anden, som havde jeg en taske i hånden. Jeg kan klappe den ud med en arm, slå bremsen til og sætte barnet i den. Vores lille pige er nu 18mdr. Babyjoggeren er nemt at få med rundt alle steder og super at handle ind med, og der er også plads til en hel del varer under vognen.

Den er også praktisk på den måde at barnet enten kan ligge eller sidde, og ikke bare ligge lidt ned, men barnet kan lægges helt fladt ned så det ligger og sover ordentligt med ryggen. Desuden så kan man have glæde af den i mange år fordi at der er plads til at barnet kan vokse i den. 

Vi har købt en taske til at pakke babyjoggeren ned i den har været rigtig god når vi skulle ud og flyve. Til rejser så er babyjoggeren også en stor fordel nemt at kunne have med, det har simpelthen været så skønt at have babyjoggeren med på ferie, det hele var så nemt fordi vi havde den med. Tænk sig at vi startede med at tro at vi ikke skulle ud og rejse med den lille, men hvorfor ikke. Vi har bare holdt os til gode steder i EU.

Desuden så fås den til en klart overkommelig pris i forhold til hvad så meget andet koster. Den er holdbar der er ikke noget der er gået i stykker på den endnu. Den har solfaktor 50 i sin kaleche.

Extraudstyr Babyjogger City mini GT

Desuden er der meget extra udstyr tilgængelig som kan tilkøbes, så som kopholder, spiseplads og ståplads til ældre søskende. Køletaske –

yderligere – Petite Chérie Kørepose til den kolde vintertid og eller for at ligge / sove bedre

babyjogger city.mini.plads.til.barnevogn.bil

Ulemper ved city mini gt

En af ulemperne er at den ikke er terrængående, den klarer sig ikke så godt i meget løst grus ellers sand. Forstået på den måde at hvis der ligger meget af det så synker hjulene ned i sandet. Den er altså ikke god at køre med ved fx stranden. Den kan godt køre i skoven men den kan ikke køre hvor der ligger et dybere lag af løst grus. Regnslaget har vi ikke fået brugt det helt store. Den kan godt tåle lidt regn som det er, men barnet får selvfølgelig våde ben hvis man kører rundt med den i øs regnvejr. Så det med regnslaget har virket lidt overflødigt for os at vi købte det fordi at vi mest bruger den inde i byen i godt vejr.

Den kan kun vende fremadvendt og hvordan man har det med det kan være forskelligt. Det har været fint for os.

Læs mere

Skriv et svar

  • Informativ dansk side
  • Info@tipsogfiduser.dk

Del

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Luk menu