Blogindlæg opstilling – få styr på dine blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Hvis du ønsker, at få en mega fed opstilling i dit blogindlæg så følg med her. Det er muligt at prøve, at lave dig et layout som i denne skabelon der stammer fra elementor pro

blogindlæg opstilling

Med sådan en opstilling så er det nemt at holde fast i læseren fordi det ser så smart ud. Det er også nemt at finde andet indhold på din side uden at skulle lede efter det.  Vil du gerne have sådan et smart layout så prøv med elementor der installeres i wordpress. Her er en lille video så du kan se hvordan det fungerer.

 

 

Hvordan skriver man et blogindlæg

Hos blogide kan du læse mere om hvor langt er et blogindlæg og eventuelt bestille din egen blog med elementor.

Men i korte træk så handler det om at tjekke konkurrencen ud. Finde ud af hvor langt dit indlæg det behøver at være. Sørge for at indholdet er i tråd med det som dit indlæg det handler om. Sørge for at det er let læseligt og at overskrifterne fanger læserens interesse.

Seo og blogindlæg

Kend din søgemaskineoptimering på dine indlæg. Sørg for at gentage titlen i toppen af dit indlæg. Hav styr på at din hovedoverskrift skal have h1 tag og dine underoverskrifter h2, h3 osv.. Intern linkstruktur og indgående links er et helt emne for sig som du bør søge på nettet godt og grundigt.

Læs mere

Skriv et svar

Del

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Del på twitter
Twitter