julegave ide til far og mor gode julegave ideer til forældre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Denne liste er lavet ud fra egen erfaring om hvor man får meget for pengene og hvilke sider der er gode at handle ved i øvrigt og eller hvor der er inspiration til anderledes oplevelses julegaver.

Noget jeg tit har tjekket er hvordan prisen på en given varer kan være hos amazone.uk og amazone.de. Der kan man ofte finde varen til en bedre pris end i Danmark så hvis man allerede ved hvad far og mor ønsker sig i julegave og man er ude i god tid. Så er det godt også at tjekke prisen i eu uden for Danmark ofte vil man kunne sparre penge på at købe julegave på den måde. 

Vær forsigtig med at bestille en julegave der bliver afsendt uden for europa. Den kan side fast i tolden eller være for længe undervejs.

valutaomregner ved køb af julegaver eu.

Gode julegave ideer til Far

postmeshave kan have en god gave til din far til jul i mindre prisklasse her får man meget for pengene. der findes alt med hensyn til barbering og øvrig pleje i forhold til det og gaven kan nemt se dyrere ud end man regner med. Her må du altså snige dig hen og se hvad det er din far barberer sig med hvis du ikke ved det i forvejen.

det du aldrig glemmer julegave til far – har god inspiration til en julegave til din far. Der er noget i alle prisklasser og noget som man ofte ikke ville have fundet. 

gaven til far har rigtig mange gode bud på gaver til din far oplevelser og specifikke gode gaver. Det samme har julegave til ham.

far kunne ofte være den der ikke ved hvad han ønsker sig til Jul, og ikke har de store bud på det. Det kan godt være lidt irriterende at skulle prøve at finde noget han vil blive glad for som julegave

God ide en gave til ham og oplevelser til ham

Julegave ide til Mor

postmebeauty makeup kan være kan være en god ide. Her er det meget vigtigt at du tjekker præcis hvad for mærker farve osv det er din mor hun bruger. Specielt med kvinder så er det her med makeup ikke for sjov. Det vil være en god gave til din mor.

det du aldrig glemmer julegave til mor her kan du finde en gave til din mor som er en spændende overraskelse.

Mulighed for en anderledes gave til hende hos gaveinspiration

De fleste kvinder vil kunne bruge hvad som helst i julegave fra bodyshop

Gode gave ideer til din mor og oplevelsesgaver 

 

Julegave ide til forældre

Ja hvad skal man vælge når ens forældre skal have en Julegave. En god ide kan hjælpe. 

Mor og far har jo så meget. Syntes nu snart at de har det hele i forvejen. Så skal gaven overraske juleaften så kan det være en ide at se lidt anderledes på tingene. 

Det er jo ganske brugt at spørge sin mor og far hvad de ønsker sig i julegave og så gå på jagt. Men mange forældre ved ikke rigtig hvad de øsker dig og andre kan ikke lide at udtrykke det. Og når man oplaver at man syntes det har det meste i forvejen så kan det være godt at spøge inspiration til den gave. 

julegave.far.mor.ide

Fordele ved at være ude i god tid med indkøb af julegaver

 1. undgå stress op til jul
 2. mulighed for bedre at tænke sig om
 3. mulighed for at finde en julegave som har en lavere pris end normalt.  I december måned er der ikke ret mange tilbud. Forestil dig at du køber 10 julegaver og sparrer 20% på dem alle, det er mange extra penge at købe marcipan for!
 4. julen kan ofte være dyr. Har man købt nogen af gaverne på forhånd så er der sparret op til jul. Det kan jo være med til at man ikke føler sig så presset hvis pengepungen ikke helt kan følge med i julen

købe julegaver til mor og far online eller inde i en butik.?

 

fordele ved at købe online julegaver

 

her er den store fordel at man kan spare penge ved at handle online og det er meget nemmere at købe julegaver ind på den måde. De fleste steder kan man vælge at få den sendt til en pakkeboks så det helt sikkert er dig der får julegaven i hånden først. Det er også meget nemmere at overskue et bredere udvalg når man køber ind til mor og far til jul.

mange varer er det skrevet en anmeldelse af på internettet af folk der har købt den specifikke varer. Det er altså ikke bare ekspedienten der står og siger at den julegave er en god ide. 

fordele ved at købe julegaver i en butik

 

her er den store fordel at det ofte vil være nemmere at bytte varen. og skal du købe en julegave til mor eller far så kan man fx dufte til parfume eller få vejledning i købet.

 

Bliver mine forældre glade for Julegaven

Selvfølgelig bliver de glade for Julegaven. Du er deres barn. Julen er en tid for hygge med familie og god mad, men også gaver. Selvfølgelig vil de blive taknemmelige for din gave, men det vil selvfølgelig være rart at ramme plet.

 

 

Gode ideer til at finde den rigtige julegave til forældre

Du kender din mor og din far. Ved hvordan de er som personer. Du har den indsigt der skal til for at finde den helt rigtige julegave.

Disse spørgsmål kan være gode at stille sig selv for at finde den rigtige gave.

 • hygge eller ballade
 • inde eller ude
 • vin eller chokolade
 • aktiv eller slappe af
 • mode eller praktisk
 • snakke eller stilhed
 • samvær eller ro

Når man er kommet i tanke om hvad det egentlig er ens forældre godt kan lide at lave. Hvilke interesser de har. Så er det meget nemmere at begynde at lede efter den helt rigtige julegave.

Det er også en mulighed at så sig sammen med andre så man kan købe en julegave der koster lidt mere end man ellers ville kunne købe. Så spørg eventuelt andre fra familien de er på gave med om i skal splejse til gaven så den bliver lidt større. Måske har de også nogen ideer til hvad gave kunne bestå af. 

Good luck, og Glædelig Jul

Tips til gratis bidrag til juleaften

Foreslå julesange til juleaften og print dem ud på forhånd. Det er et rimelig godt tiltag, så får i også sunget.

julegave ideer til forældre

Læs mere

Skriv et svar

 • Informativ dansk side
 • Info@tipsogfiduser.dk

Del

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Luk menu