Tv2 zulu roomies

Roomies – TV 2 PLAY

Følg med, når fem unge mennesker, der aldrig har mødt hinanden før, flytter sammen i et hus i Aarhus.

Roomies – reportageserie om fem unge der flytter sammen – TV

Roomies – reportageserie om fem unge der flytter sammen – TV 2

ZULUs reportageserie om fem unge, der flytter sammen i et hus uden at kende hinanden på forhånd. Hvordan kommer det til at gå? Det kan du se på TV 2 PLAY.

Reportageserien om fem unge, der flytter sammen uden at kende hinanden på forhånd. Se med på TV 2 PLAY.

Roomies – London Calling – TV 2 PLAY

ZULUs Roomies er flyttet til London, hvor fem nye, vidt forskellige unge skal bo og leve deres liv sammen – på godt og ondt. De har alle forskellige drømme og …

ZULUs Roomies er flyttet til London, hvor fem nye, vidt forskellige unge skal bo og leve deres liv sammen – på godt og ondt.

Fem unge flytter sammen i ‘Roomies’ – Om TV 2

Fem unge flytter sammen i ’Roomies’

15. jan. 2018 — Det er nogle af de spørgsmål, som ZULU og fem roomies stiller sig selv og hinanden, når vi i otte programmer får lov til at følge de fem unge og …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

TV 2 ZULU on Instagram: “Har I hilst på vores nye Roomies …

TV 2 ZULU på Instagram: “Har I hilst på vores nye Roomies?! 👋 Mød dem hver mandag på ZULU og PLAY 🏠”

229 Likes, 21 Comments – TV 2 ZULU (@tv2zulu) on Instagram: “Har I hilst på vores nye Roomies?! Mød dem hver mandag på ZULU og PLAY ”

230 Likes, 21 Comments – TV 2 ZULU (@tv2zulu) on Instagram: “Har I hilst på vores nye Roomies?! 👋 Mød dem hver mandag på ZULU og PLAY 🏠”

Roomies TV2 Zulu : r/InfluencergossipDK – Reddit

Reddit – Dive into anything

17. aug. 2022 — Roomies TV2 Zulu. Er der nogen der ved hvad de forskellige roomies laver i dag? Er Max og Caroline stadig sammen?

Er der nogen der ved hvad de forskellige roomies laver i dag? Er Max og Caroline stadig sammen?

Afsnit 33: Roomies – London Calling (TV2 Zulu) Reality Tjek

‎Reality Tjek: Afsnit 33: Roomies – London Calling (TV2 Zulu) on Apple Podcasts

Tredje sæson af TV2 Zulus ‘Roomies’ har endelig haft premiere. Den blev optaget i sommeren 2019 i London, og endnu engang skal 5 unge få en dagligdag til at …

Tredje sæson af TV2 Zulus ‘Roomies’ har endelig haft premiere. Den blev optaget i sommeren 2019 i London, og endnu engang skal 5 unge få en dagligdag til at fungere. Den her gang i et hus i London. Og der er masser af hverdagsdrama helt fra start.Vi får.

Kan du kende hende? Paradise Hotel-babe er med i ‘Roomies …

Kan du kende hende? Paradise Hotel-babe er med i ‘Roomies’ på TV2 Zulu | Footy.dk

10. dec. 2018 — TV2 Zulu lancerede sidste år ‘Roomies’, hvor man fulgte en gruppe unge mennesker i et kollektiv i hjertet af Århus.

Kan du kende hende? Paradise Hotel-babe er med i ‘Roomies’ på TV2 Zulu | Dansk Reality & Nyheder med kendte fra ind- og udland | dec 2018 | Nadja Jørgensen er med i’Roomies’, der netop nu løber over skærmen på TV2 Zulu. TV2 Zulu lancerede sidste år’Roomies’, hvor man fulgte en gruppe unge mennesker i et kol… | Footy.dk

Keywords: tv2 zulu roomies, roomies tv2